Köp billiga Sava vinterdäck redan idag

Beställ Sava vinterdäck billigt på nätet från Däck365. Vi har bra priser, personlig service och snabba leveranser på Sava vinterdäck. Använd vår smarta sökfunktion för att hitta rätt vinterdäck från Sava till din bil. Med vinterdäck från Sava får du en kombination mellan bra bromsförmåga och väggrepp på snö och is.

Sava Eskimo Stud är Savas dubbade vinterdäck utvecklat för at ge högsta möjliga väghållning och väggrepp på våra vintervägar. De sexkantiga dubbarna ger säker körning och bra bromsförmåga på isiga och snöiga vägar.

Sava Eskimo HP är det odubbade vinterdäcket som ger utmärkta köregenskaper på snö och is samt att däcket ger bra bromsförmåga på vått underlag. Vi har även det dubbfria däcket Sava Eskimo S3+ som ger fantastikst väggrepp och kortare bromssträckor på vintervägar.

SUV och 4x4 fordon har vi det odubbade vinterdäcket Sava Eskimo SUV som ger bra grepp på snö och slask samtidigt som det har lång livsängd och låg ljudnivå.

Hos Däck365 köper du dina Sava vinterdäck billigt pris!

Tyvärr finns det inte några dubbade vinterdäck från Sava till försäljning just nu. Titta gärna på vårt sortiment av däckmärken som tillhandahåller dubbade vinterdäck.
Tyvärr finns det inte några dubbfria vinterdäck från Sava till försäljning just nu. Titta gärna på vårt sortiment av däckmärken som tillhandahåller dubbfria vinterdäck.