Hitta däck och fälg

100% passningsgaranti på kompletta hjul
Flera betalsätt - kort, faktura eller delbetala
Snabba leveranser hem eller till verkstad
Hitta däck och fälg

Populära däck och fälgar

Bra att veta

Under perioden 1 december till 31 mars är det lag på att använda vinterdäck vid vinterväglag. Men redan från den 1 oktober och ända till den 15 april är det tillåtet att köra med dubbdäck.

Godkända vinterdäck

För att vinterdäcken ska vara godkända ska dessa ha minst 3 mm mönsterdjup samt vara speciellt framtagna för vinterkörning.

Läs mer om vinterdäck

AEZ Cliff - Köp billiga däck och fälgar snabbt och enkelt

Köp billiga däck och fälgar snabbt och enkelt

Hos oss hittar du ett stort utbud av billiga bildäck och fälgar till alla bilar. Vi har snabba leveranser direkt till dig som kund eller till en verkstad nära dig. Dina nya däck och fälgar hittar du enkelt online hos oss på Däck365.

Du kommer att kunna filtrera däckalternativen genom att välja typ av däck, tillverkare mm. Det ökar träffsäkerheten och urvalet begränsas efter dina behov.

100% passningsgaranti på kompletta hjul

Hos oss får du alltid 100% passningsgaranti på däck och fälg när du anger bilens reg.nr! De hjul vi levererar kommer att passa bilen du söker på. Om bilen du söker inte hittas i vårt söksystem anger du bara registreringsnumret när du granskar ditt kompletta hjul. Då kontrollerar vi att du får rätt däck och fälgar till bilen de ska sitta på efter att du lagt din order!

Hitta fälgar som passar din bil

Det är enkelt att hitta snygga och billiga fälgar som passar just din bil hos oss. Fyll i bilens registreringsnummer eller välj bilmodell i listan så visas de fälgar som passar bilen.