Nokian Hakkapeliitta R5 SUV

255/55 R 19 111R XL NOKIAN TYRES Hkpl R5 SUV
255/55R19 | 111 | R (170 km/h) | XL
3 379 kr/st
13 516 kr/4 st Från 125 kr/mån. 4-6 dagar
B
D
B
71dB
Nokian Hakkapeliitta R5 SUV
Specifikationer EU-märkning Omdömen
Säsong:
Vinterdäck, Nordisk friktion
Däcktyp:
SUV/4x4
Märke:
Nokian
Modellnamn:
Hakkapeliitta R5 SUV
Bredd:
255
Profil:
55
Dimension:
19
Hastighetsindex:
R (170 km/h)
Belastningsindex:
111
Artikelnummer:
73271
Fraktkategori:
3
Övrig information:
XL: Extraförstärkt
Nyhet från Nokian Tyres 2022! Nya Nokian Hakkapeliitta R5 SUV är däcket i Hakkapeliitta R5-familjen som är skräddarsytt för uppfylla behoven hos stora SUV-modeller och crossovers.

NOKIAN TYRES Hakkapeliitta® R5 SUV – Ren säkerhet och kontroll

  • Rent vintergrepp och balanserad körkänsla
  • Ökad stabilitet och överlägsen körkomfort
  • Miljövänlig mobilitet med bränslebesparingar
  • Aramidförstärkta däcksidor för slitstyrka och skydd

Hakkapeliitta R5 SUV har samma moderna teknik och säkerhetsfunktioner som sina syskon i Hakkapeliitta R5-familjen. Vilket ger en optimerad slitstyrka och stabilitet samtidigt däcken är anpassade de krav som stora SUV:ar och crossovers har.

För att öka säkerheten så är däcken utrustade med Nokians revolutionerande Aramidförstärkta däcksidor för att bättre stå emot däckskador som kan uppstå från sprickor och
gropar som formats av frys-och töförhållanden som kan ha försvagat och skadat asfalten.

Däcket är utrustat med nya unika Arctic Grip Crystals. Arctic Grip Crystals ger bättre prestanda på is. Med små mikroskopiska kristaller i slitbanegummit fungerar som små dubbar som ger bättre grepp mot isen.

Nokian har lagt mycket arbete på att göra däcket tystare än föregångaren. Genom att få bort de mest störande ljudtopparna som det mänskliga örat kan urskilja har komforten för förare och passagerare ökat.

Samtliga däck i Hakkapeliitta R5-familjen har Nokians patenterade Winter Safety Indicatior (WSI) i slitbanan som förbättrar säkerheten ytterligare. Dettta genom att man i mönstret kan se återstående mönsterdjup i centimeter tillsammans med en snöflingesymbol. Snöflingan är synlig tills dess att det återstår 4 millimeter av slitbanan. När snöflingan har försvunnit så rekommenderar Nokian att man köper nya vinterdäck för att körningen fortfarande skall vara säker.

5 / 5 2 omdömen
Bra service o färska däck
25 januari
Dom är mycket bra
19 januari 2023