Framröstat till årets nätbutik för sjunde gången!

Årets nätbutik. En tävling där Prisjakts användare varje år får chansen att rösta fram sin favoritbutik i flera kategorier.

Årets butik 2020 – Bil och Garage

För sjätte gången kan vi titulera oss som Årets butik i kategorin Bil och Garage i Prisjakts årliga tävling. Det känns väldigt roligt med utmärkelsen då tävlingen avgörs utifrån kundernas omdöme och betyg på genomförda köp. Kundernas köpupplevelse är något vi fokuserar mycket på så vi är oerhört glada över denna utmärkelse

Årets nätbutik 2018 – Bil och Garage

Fokus på affären ur kundens perspektiv och att ständigt försöka överträffa våra kunders förväntningar är en utmaning. Därför är vi väldigt stolta över att för femte året i rad röstats fram till Årets nätbutik inom vår kategori, Bil & Garage. Tack alla ni som har röstat på oss!

Årets nätbutik 2017 – Bil och Garage

Däck365 har röstats fram av Prisjakts medlemmar som vinnare i tävlingen Årets nätbutik 2017.

Prisjakts motivering till priset lyder:

Däck365 är vinnare i kategorin Bil och garage 2017. Rätt fälg och däck till din bil på nolltid. Däck365 har levererat stort i flera år och har med det fått kundernas förtroende. Ett förtroende som nu ger butiken en välförtjänt vinst i Prisjakts tävling.

Årets nätbutik 2016 – Bil och Garage

Däck365 har röstats fram av Prisjakts medlemmar som vinnare i tävlingen Årets nätbutik 2016.

Prisjakts motivering till priset lyder:

Däck365 vinner i kategorin Bil och garage 2016. Det är nu tredje året i rad som Däck365 tar hem vinsten. Att leverera i tid och erbjuda god service är A och O när det ska bytas däck och Däck365 har i detta användarnas fulla förtroende.

Årets nätbutik 2015 – Bil och Garage

Däck365 har röstats fram av Prisjakts medlemmar som vinnare i tävlingen Årets nätbutik 2015.

Prisjakts motivering till priset lyder:

Däck365 är bästa nätbutik i kategorin Bil och garage 2015. Det är andra året i rad som Däck365 går hem med vinsten och det är klart att kunderna fortfarande är mycket nöjda med servicesamarbetena med verkstäder tillsammans låga priser och snabba leveranser.

Årets nätbutik 2014 – Bil och Garage

Däck365 har röstats fram av Prisjakts medlemmar som vinnare i tävlingen Årets nätbutik 2014.

Prisjakts motivering till priset lyder:

Däck365 har lyckats kombinera högklassig service, låga priser samt bra samarbete med verkstäder runtom i landet. Detta uppskattas av kunderna som härmed belönar Däck365 med priset som bästa nätbutik i kategorin Bil och garage 2014.