Vanliga frågor och svar

Många av de frågor vi får är likartade och vi har därför samlat svaren på dessa frågor här. Välj kategori för att börja söka efter svaret på din fråga. Hittar du inte svaret kan du kontakta oss.

Tillbaka

Frågor och svar - Offert och priser

Vad kostar frakten?

Svar:

Vi har valt att subventionera fraktkostnaden och alltid erbjuda fasta priser för att göra det enkelt för dig som kund. Fraktkostnaden är 75kr/däck, 75kr/komplett hjul och 75kr/fälg.

Ingår återvinningsavgiften?

Svar:

Återvinningsavgiften ingår i det pris som visas på produktkortet men särredovisas i kassan samt på orderbekräftelsen/fakturan eftersom den gör att du kostnadsfritt kan lämna in däcken på valfri verkstad när de är utslitna. Eftersom vi fortfarande har konkurrenter som inte tar producentansvar i Sverige genom att vara anslutna till Svensk Däckåtervinning AB så tycker vi att det är viktigt att specificera denna avgift.

Jag har/ska starta en verkstad, kan vi få bättre priser?

Svar:

Om ni är i behov utav större kvantitet (till exempel om ni driver en däckverkstad eller har företag med flera egna bilar) så kan vi finna vissa fördelar genom större leveranser och återkommande affärer. Kontakta då oss via vårt kontaktformulär, skriv gärna några ord om er verksamhet samt era behov.

Jag vill ha offert på fyra däck/kompletta hjul.

Svar:

Vi arbetar med mycket pressade priser, våra bästa priser finner ni i vår webbshop.

Om ni är i behov utav större kvantitet (till exempel om ni driver en däckverkstad eller har företag med flera egna bilar) så kan vi finna vissa fördelar genom större leveranser och återkommande affärer. Kontakta då oss via vårt kontaktformulär, skriv gärna några ord om er verksamhet samt era behov.