Vanliga frågor och svar

Många av de frågor vi får är likartade och vi har därför samlat svaren på dessa frågor här. Välj kategori för att börja söka efter svaret på din fråga. Hittar du inte svaret kan du kontakta oss.

Tillbaka

Frågor och svar - Offert och priser

Jag vill ha offert på fyra däck/kompletta hjul till min bil.

Svar:

Vi arbetar med mycket pressade priser, våra bästa priser finner ni i vår webbshop.

Om ni är i behov utav större kvantitet (till exempel om ni driver en däckverkstad eller har företag med flera egna bilar) så kan vi finna vissa fördelar genom större leveranser och återkommande affärer. Ansök då om att bli företagskund

Vad kostar frakten?

Svar:

Vi har valt att subventionera fraktkostnaden och alltid erbjuda fasta priser för att göra det enkelt för dig som kund. Fraktkostnaden är 59kr/däck alternativt 59kr/komplett hjul. Du kan slippa fraktkostnaden genom att hämta dina varor på vårt lager i Laholm.

Ingår återvinningsavgiften?

Svar:

Återvinningsavgiften ingår i det pris som visas på produktkortet men särredovisas i kassan samt på orderbekräftelsen/fakturan eftersom den gör att du kostnadsfritt kan lämna in däcken på valfri verkstad när de är utslitna. Eftersom vi fortfarande har konkurrenter som inte tar producentansvar i Sverige genom att vara anslutna till Svensk Däckåtervinning AB så tycker vi att det är viktigt att specificera denna avgift.