Montera dina däck nära Örebro

Behöver du hjälp med balansering, montering och skifte på din bil? När du handlar hos oss har du möjligheten att få varorna skickade till någon utav våra monteringspartner. Snabbt, enkelt och billigt. Hitta en däckverkstad i Örebro som hjälper dig att montera och balansera dina sommardäck eller vinterdäck.

Sök monteringsverkstad via postnummer

Sök med
Rekommenderad monteringsverkstad Rekommenderad monteringsverkstad
Monteringsverkstad Monteringsverkstad

Monteringsverkstäder i din närhet

Aspholmens Bil & Diesel Teknik AB
Boställsvägen 5, 70227 Örebro
Mer information
Kundbetyg: 8.58 Antal omdöme: 144 st
Micke Schyrman Däck
Bragegatan 3, 69631 Askersund
Mer information
Kundbetyg: 10.00 Antal omdöme: 4 st
KGA Fordonsservice
Garagegatan 44, Kga Fordonsservice, 69335 Degerfors
Mer information
Kundbetyg: 9.29 Antal omdöme: 7 st
Sture's Bil & Motorservice AB
Hangarvägen 10, 69135 Karlskoga
Mer information
Kundbetyg: 9.41 Antal omdöme: 32 st
Bilspecialisten B Fredrikson
Svepartorpsvägen 1, 71492 Kopparberg
Mer information
P74 Bilverkstad AB
Västra Bangatan 3, 69238 Kumla
Mer information
Kundbetyg: 9.11 Antal omdöme: 28 st
Bergslagens bilvård i Nora AB - Mekonomen bilverkstad
Storgatan 27, 71331 Nora
Mer information
Kundbetyg: 8.77 Antal omdöme: 11 st
Marieberg Däckservice
Lindtorpsvägen 8, 70237 Örebro
Mer information
Kundbetyg: 9.46 Antal omdöme: 12 st
P & D Bilreparationer
Karosserivägen 1, 70369 Örebro
Mer information
Kundbetyg: 8.35 Antal omdöme: 35 st
Lanna Gummiverkstad AB
Korsgatan 8, 71993 Vintrosa
Mer information
Kundbetyg: 9.74 Antal omdöme: 21 st

Köp däck i Örebro – billiga sommardäck och vinterdäck online

Bor du i Örebro och skall köpa nya däck? Köp dina nya däck online och få hjälp med att montera däcken hos någon av våra lokala däckverkstäder i Örebro. Hos Däck365 hittar du alltid ett stort utbud av däck, fälgar, sommardäck och vinterdäck till lågt pris. Rätt däck till rätt pris helt enkelt. Hos oss får du snabba leveranser och personlig service. Oavsett om du vill köpa däck, sommardäck eller vinterdäck från de stora tillverkarna Michelin, Goodyear, Continental, Nokian, Hankook, Pirelli, Kumho eller från billigare märken som Landsail, Achilles, Nexen, Mastersteel, Firemax har vi alltid ett stort utbud på lager. Söker du nya snygga och billiga fälgar har vi kvalitetsfälgar från AEZ, Dotz, Dezent, MAK och Alcar till just din bil. Använd vår smarta sökfunktion för att söka passande fälgar via bilens registreringsnummer.

I Örebro eller dess närhet har vi däckverkstäder som har anslutit sig till oss och är redo att hjälpa dig med montering och balansering. Självklart kan även verkstäderna i Örebro hjälpa dig med skifte på bilen. Du hittar verkstäderna i Örebro som hjälper dig med däck, fälgar, sommardäck och vinterdäck här ovan. Klicka i kartan för att se mer information om den verkstad som passar dig bäst.

När det gäller däck, fälgar, sommardäck och vinterdäck i Örebro vill vi på Däck365 vara ditt val. Beställer du däck, fälgar, sommardäck eller vinterdäck av Däck365 levererar vi däcken direkt till den verkstad du väljer i Örebro.

Billiga däck och fälg i Örebro, 100% passningsgaranti på kompletta hjul

Köper du kompletta hjul via Däck365’s smarta sökfunktion för däck och fälg får du alltid 100% passningsgaranti på dina nya kompletta hjul, välj att få däcken och fälgarna levererade till en verkstad i Örebro så behöver du inte ens göra skiftet själv – kan det bli enklare?

Alltid låga priser 365 dagar om året på sommardäck, vinterdäck, fälgar och däck i Örebro är du handlar hos oss på Däck365. Hos oss har du möjligheten att välja mellan flera olika betalsätt – välj själv det betalsätt som passar dig bäst.