Montera dina däck nära Lund

Behöver du hjälp med balansering, montering och skifte på din bil? När du handlar hos oss har du möjligheten att få varorna skickade till någon utav våra monteringspartner. Snabbt, enkelt och billigt. Hitta en däckverkstad i Lund som hjälper dig att montera och balansera dina sommardäck eller vinterdäck.

Sök monteringsverkstad via postnummer

Sök med
Rekommenderad monteringsverkstad Rekommenderad monteringsverkstad
Monteringsverkstad Monteringsverkstad

Monteringsverkstäder i din närhet

Anderssons Motor Garage i Lund AB
Gnejsvägen 6, 22478 Lund
Mer information
Kundbetyg: 9.21 Antal omdöme: 12 st
Auto pro I Lund AB
Södra Vägen 3, 22355 Lund
Mer information
Autocenter i Lund AB
Kalkstensvägen 20, 22478 Lund
Mer information
Kundbetyg: 7.75 Antal omdöme: 2 st
Stationens Bilvård & Däck AB/P-hus LKP
Telefonistgatan, 22481 Lund
Mer information
Kundbetyg: 8.70 Antal omdöme: 5 st
Stationens Bilvård i Lund AB
Västra Stationstorget 1 ( P-Hus Lund C), 22237 Lund
Mer information
Kundbetyg: 9.54 Antal omdöme: 40 st

Köp däck i Lund – billiga sommardäck och vinterdäck online

Bor du i Lund och skall köpa nya däck? Köp dina nya däck online och få hjälp med att montera däcken hos någon av våra lokala däckverkstäder i Lund. Hos Däck365 hittar du alltid ett stort utbud av däck, fälgar, sommardäck och vinterdäck till lågt pris. Rätt däck till rätt pris helt enkelt. Hos oss får du snabba leveranser och personlig service. Oavsett om du vill köpa däck, sommardäck eller vinterdäck från de stora tillverkarna Michelin, Goodyear, Continental, Nokian, Hankook, Pirelli, Kumho eller från billigare märken som Landsail, Achilles, Nexen, Mastersteel, Firemax har vi alltid ett stort utbud på lager. Söker du nya snygga och billiga fälgar har vi kvalitetsfälgar från AEZ, Dotz, Dezent, MAK och Alcar till just din bil. Använd vår smarta sökfunktion för att söka passande fälgar via bilens registreringsnummer.

I Lund eller dess närhet har vi däckverkstäder som har anslutit sig till oss och är redo att hjälpa dig med montering och balansering. Självklart kan även verkstäderna i Lund hjälpa dig med skifte på bilen. Du hittar verkstäderna i Lund som hjälper dig med däck, fälgar, sommardäck och vinterdäck här ovan. Klicka i kartan för att se mer information om den verkstad som passar dig bäst.

När det gäller däck, fälgar, sommardäck och vinterdäck i Lund vill vi på Däck365 vara ditt val. Beställer du däck, fälgar, sommardäck eller vinterdäck av Däck365 levererar vi däcken direkt till den verkstad du väljer i Lund.

Billiga däck och fälg i Lund, 100% passningsgaranti på kompletta hjul

Köper du kompletta hjul via Däck365’s smarta sökfunktion för däck och fälg får du alltid 100% passningsgaranti på dina nya kompletta hjul, välj att få däcken och fälgarna levererade till en verkstad i Lund så behöver du inte ens göra skiftet själv – kan det bli enklare?

Alltid låga priser 365 dagar om året på sommardäck, vinterdäck, fälgar och däck i Lund är du handlar hos oss på Däck365. Hos oss har du möjligheten att välja mellan flera olika betalsätt – välj själv det betalsätt som passar dig bäst.