Montera dina däck nära Västerås

Behöver du hjälp med balansering, montering och skifte på din bil? När du handlar hos oss har du möjligheten att få varorna skickade till någon utav våra monteringspartner. Snabbt, enkelt och billigt. Hitta en däckverkstad i Västerås som hjälper dig att montera och balansera dina sommardäck eller vinterdäck.

Sök monteringsverkstad via postnummer

Sök med
Rekommenderad monteringsverkstad Rekommenderad monteringsverkstad
Monteringsverkstad Monteringsverkstad

Monteringsverkstäder i din närhet

Aros Tunby Bilservice AB
Friledningsgatan 10, 72137 Västerås
Mer information
Kundbetyg: 8.58 Antal omdöme: 289 st
Lota Bilvård AB
Strömledningsgatan 13, 72137 Västerås
Mer information
Kundbetyg: 8.89 Antal omdöme: 65 st
Aroslund däck & rekond AB
Elledningsgatan 5, 72137 Västerås
Mer information
ServiceStoppet AB
Malmabergsgatan 25, 72130 Västerås
Mer information
Kundbetyg: 9.27 Antal omdöme: 11 st
Te-hå bil
Brandthovdagatan 18, 72135 Västerås
Mer information
Kundbetyg: 9.69 Antal omdöme: 8 st
Wimeck Detailing
Långängsvägen 1A, 72132 Västerås
Mer information
Kundbetyg: 9.38 Antal omdöme: 12 st

Köp däck i Västerås – billiga sommardäck och vinterdäck online

Bor du i Västerås och skall köpa nya däck? Köp dina nya däck online och få hjälp med att montera däcken hos någon av våra lokala däckverkstäder i Västerås. Hos Däck365 hittar du alltid ett stort utbud av däck, fälgar, sommardäck och vinterdäck till lågt pris. Rätt däck till rätt pris helt enkelt. Hos oss får du snabba leveranser och personlig service. Oavsett om du vill köpa däck, sommardäck eller vinterdäck från de stora tillverkarna Michelin, Goodyear, Continental, Nokian, Hankook, Pirelli, Kumho eller från billigare märken som Landsail, Achilles, Nexen, Mastersteel, Firemax har vi alltid ett stort utbud på lager. Söker du nya snygga och billiga fälgar har vi kvalitetsfälgar från AEZ, Dotz, Dezent, MAK och Alcar till just din bil. Använd vår smarta sökfunktion för att söka passande fälgar via bilens registreringsnummer.

I Västerås eller dess närhet har vi däckverkstäder som har anslutit sig till oss och är redo att hjälpa dig med montering och balansering. Självklart kan även verkstäderna i Västerås hjälpa dig med skifte på bilen. Du hittar verkstäderna i Västerås som hjälper dig med däck, fälgar, sommardäck och vinterdäck här ovan. Klicka i kartan för att se mer information om den verkstad som passar dig bäst.

När det gäller däck, fälgar, sommardäck och vinterdäck i Västerås vill vi på Däck365 vara ditt val. Beställer du däck, fälgar, sommardäck eller vinterdäck av Däck365 levererar vi däcken direkt till den verkstad du väljer i Västerås.

Billiga däck och fälg i Västerås, 100% passningsgaranti på kompletta hjul

Köper du kompletta hjul via Däck365’s smarta sökfunktion för däck och fälg får du alltid 100% passningsgaranti på dina nya kompletta hjul, välj att få däcken och fälgarna levererade till en verkstad i Västerås så behöver du inte ens göra skiftet själv – kan det bli enklare?

Alltid låga priser 365 dagar om året på sommardäck, vinterdäck, fälgar och däck i Västerås är du handlar hos oss på Däck365. Hos oss har du möjligheten att välja mellan flera olika betalsätt – välj själv det betalsätt som passar dig bäst.