Montera dina däck nära Kalmar

Behöver du hjälp med balansering, montering och skifte på din bil? När du handlar hos oss har du möjligheten att få varorna skickade till någon utav våra monteringspartner. Snabbt, enkelt och billigt. Hitta en däckverkstad i Kalmar som hjälper dig att montera och balansera dina sommardäck eller vinterdäck.

Sök monteringsverkstad via postnummer

Sök med
Rekommenderad monteringsverkstad Rekommenderad monteringsverkstad
Monteringsverkstad Monteringsverkstad

Monteringsverkstäder i din närhet

Vimmerby Däck & Fordonsservice
Källsåkravägen 46, 59891 Vimmerby
Mer information
Kundbetyg: 9.56 Antal omdöme: 83 st
Målens Bil & Svets Service
Långasjövägen 217, 36191 Emmaboda
Mer information
Kundbetyg: 9.55 Antal omdöme: 21 st
Bilhuset i Kalmar AB
Trångsundsvägen 4, 39239 Kalmar
Mer information
Kundbetyg: 10.00 Antal omdöme: 2 st
LINDSDALS DÄCK & BILSERVICE
Husmorsvägen 1, 39364 Kalmar
Mer information
Kundbetyg: 9.41 Antal omdöme: 60 st
Källa Fordonservice AB
Wij 10, 38771 Löttorp
Mer information
Blommans bil
Södra Vägen 25, 38334 Mönsterås
Mer information
Kundbetyg: 9.74 Antal omdöme: 32 st
Mekopartner
Asavägen 13, 57235 Oskarshamn
Mer information
Kundbetyg: 9.09 Antal omdöme: 6 st

Köp däck i Kalmar – billiga sommardäck och vinterdäck online

Bor du i Kalmar och skall köpa nya däck? Köp dina nya däck online och få hjälp med att montera däcken hos någon av våra lokala däckverkstäder i Kalmar. Hos Däck365 hittar du alltid ett stort utbud av däck, fälgar, sommardäck och vinterdäck till lågt pris. Rätt däck till rätt pris helt enkelt. Hos oss får du snabba leveranser och personlig service. Oavsett om du vill köpa däck, sommardäck eller vinterdäck från de stora tillverkarna Michelin, Goodyear, Continental, Nokian, Hankook, Pirelli, Kumho eller från billigare märken som Landsail, Achilles, Nexen, Mastersteel, Firemax har vi alltid ett stort utbud på lager. Söker du nya snygga och billiga fälgar har vi kvalitetsfälgar från AEZ, Dotz, Dezent, MAK och Alcar till just din bil. Använd vår smarta sökfunktion för att söka passande fälgar via bilens registreringsnummer.

I Kalmar eller dess närhet har vi däckverkstäder som har anslutit sig till oss och är redo att hjälpa dig med montering och balansering. Självklart kan även verkstäderna i Kalmar hjälpa dig med skifte på bilen. Du hittar verkstäderna i Kalmar som hjälper dig med däck, fälgar, sommardäck och vinterdäck här ovan. Klicka i kartan för att se mer information om den verkstad som passar dig bäst.

När det gäller däck, fälgar, sommardäck och vinterdäck i Kalmar vill vi på Däck365 vara ditt val. Beställer du däck, fälgar, sommardäck eller vinterdäck av Däck365 levererar vi däcken direkt till den verkstad du väljer i Kalmar.

Billiga däck och fälg i Kalmar, 100% passningsgaranti på kompletta hjul

Köper du kompletta hjul via Däck365’s smarta sökfunktion för däck och fälg får du alltid 100% passningsgaranti på dina nya kompletta hjul, välj att få däcken och fälgarna levererade till en verkstad i Kalmar så behöver du inte ens göra skiftet själv – kan det bli enklare?

Alltid låga priser 365 dagar om året på sommardäck, vinterdäck, fälgar och däck i Kalmar är du handlar hos oss på Däck365. Hos oss har du möjligheten att välja mellan flera olika betalsätt – välj själv det betalsätt som passar dig bäst.