Köp dina nya dubbade vinterdäck från Michelin billigt hos Däck365

Söker du dubbade vinterdäck från Michelin har vi på Däck365 hela Michelins sortiment till försäljning billigt på nätet. Vi har bra priser, personlig service och snabba leveranser på dubbade vinterdäck från Michelin.

Vill du vara säker på att ha optimalt grepp även i besvärligt vinterväglag är Michelins dubbade vinterdäck anpassade för våra nordiska vintervägar. Med däck från Michelin kan du vara säker på att du har däck som är testade och utvecklade för att prestera.

Michelins däck är anpassade för nordiska vintervägar

Michelin X-Ice North XIN2 är ett dubbat vinterdäck som är anpassat för nordiska vintervägar och passar alla personbilar. Däcket ger dig en hög säkerhet både på snö och is. Jämfört med sin föregångare är bromssträckan på is förkortad med 10% och dragförmågan 10% bättre i djup snö.

Dubbade vinterdäck från Michelin till alla bilar

Med dubbdäcket Michelin X-Ice North 3 får ett däck som är tryggt och säkert i nordisk vintermiljö. Kör du en större stadsjepp/SUV är MICHELIN Latitude X-Ice North LXIN2 ett utmärkt val för totalt förtroende i de mest krävande vinterförhållandena.

För förare av lätta lastbilar och transportbilar innebär nya Michelin Agilis X-ICE NORTH ökad säkerhet under alla vinterförhållanden, ökad hållbarhet och förbättrad ekonomi.

Dina nya dubbade vinterdäck från Michelin hittar du billigt hos oss på Däck365!

Dubbade vinterdäck från Michelin

Michelin X-Ice North 4
Från 950 kr/st
Exceptionell kontroll på vintervägar för personbilar, 250dubbar. Testvinnare 2018 i Aftonbladets däcktest.
Michelin Agilis X-Ice North
Ej i lager
För transportbilsförare
Michelin Latitude X-Ice North LXIN2+
Från 1 566 kr/st
Bättre manövreringsprestanda för tunga SUV:ar med högre centrerad tyngdpunkt.
Michelin X-ICE North 2
Från 1 013 kr/st
SUV och 4x4 bilars dubbdäck
Visa alla dubbade vinterdäck från Michelin