Köp billiga AEZ fälgar redan idag

Varumärket AEZ har en snygg kollektion av aluminiumfälgar för små personbilar upp till SUV:ar och off road-trucks. Välj mellan den lite mer eleganta fälgen till den designade varianten som får din bil att dra blickarna till sig. Här på Däck365 hittar du ett stort urval från AEZ – alla i hög kvalitet och lätta att montera.

Säkra fälgar som passar sportbilar och SUV:ar

Allt sedan 90-talet har AEZ växt med stor framgång. De har velat inkludera fälgar till alla fordon, men speciellt för sportbilar, racing cars och SUV:ar. Det betyder att deras produktsortiment består av härdade fälgar där färgen inte lossnar i första taget och där kvalitetssäkring är en självklarhet. Fälgarna kontrolleras minutiöst innan de släpps till försäljning.

Tips när du väljer fälg

Bläddra i utbudet av AEZ fälgar och välj mellan olika färger och finish. Genom en enkel sökfunktion hos oss kan du hitta rätt i djungeln av snygga fälgar.

Sök på ditt registreringsnummer eller din bilmodell för att hitta en passande fälgmodell från AEZ. På så vis kan du få upp flera modeller och välja den som du tycker bäst om.

Det tyska premiummärket

Tysk kvalitet och slitstyrka genomsyrar alla AEZ fälgar. Varumärket slog upp sina portar under 90-talet och har växt lavinartat. Allt från sportbilsfantaster till vanliga bilägare har fallit pladask för framgångarna och excellensen som företaget vill visa med sina produkter. AEZ har under lång tid levererat specifika fälgar till bilmärkena BMW, Audi och Mercedes.

Fixborrade fälgar för utvalda bilmärken

En utvald andel av AEZ fälgar är fixborrade och går speciellt till vissa bilmärken. Det betyder att du kan montera fälgen på hjulet utan krångel att behöva byta ut bilens originalbultar.

Hitta rätt fälg hos Däck365

Fälgar till din bil bör väljas med omsorg. De fungerar både som skydd men även som styling-produkt åt ditt fordon. Här på Däck365 kan vi erbjuda ett brett sortiment av fina och starka aluminiumfälgar från AEZ, specifikt framtagna för SUV:ar, off-road bilar, personbilar och mer. 

Lättmetallfälgar från AEZ

AEZ Alaska black
Från 5 351 kr/st
AEZ Alaska dark
Från 5 683 kr/st
AEZ Aruba graphite
Från 2 883 kr/st
Färg: Matta Graphite . 18"-21"
AEZ Atlanta black
Från 2 188 kr/st
AEZ Atlanta titan
Från 2 123 kr/st
AEZ Berlin black
Från 2 964 kr/st
AEZ Berlin dark
Från 3 096 kr/st
AEZ Havanna dark
Från 3 800 kr/st
AEZ Havanna grey
Från 3 550 kr/st
AEZ Leipzig black
Från 4 840 kr/st
20"-22"
AEZ Montreal black
Från 2 769 kr/st
AEZ Montreal dark
Från 2 887 kr/st
AEZ North dark
Från 2 862 kr/st
AEZ Panama dark
Från 3 836 kr/st
AEZ Panama high gloss
Från 3 574 kr/st
AEZ Porto black
Från 3 034 kr/st
AEZ Porto dark
Från 3 178 kr/st
Visa alla lättmetallfälgar från AEZ