Köp billiga fälgar från DEZENT hos Däck365

Hos Däck365 finns billiga aluminiumfälgar från DEZENT på nätet till rätt pris. Vi har bra priser, personlig service och snabba leveranser på aluminiumfälgar från DEZENT. Använd vår smarta sökfunktion för att hitta rätt DEZENT fälgar till din bil.

Dezents aluminiumfälgar tillverkas i Sauerland i Tyskland, där den tyska metallbearbetningsindustrin för biltillbehör har sitt hjärta. Det är här som de kvalitetskriterier och ingenjörsstandarder utvecklas som lättmetallfälgar med märkningen "Made in Germany" är kända för hela världen.

För inte så många år sedan ansågs lättmetallfälgar vara en lyx-artikel som bara hörde till high-end och lyxbilar. Dezents stora modelprogram med billiga fälgar har bidragit till att göra aluminiumfälgar populära på bilar i alla prisklasser och storlekar.

Storsäljaren Dezent RE finns till de flesta bilar, för de vanligaste bilarna har Dezent RE samma specifikation som bilens orginalfälgar. Dezent RE är en väldigt omtyckt och prisvärd fälg! För dig som söker en mörkare fälg är Dezent RE dark ett utmärkt val, Dezent RE dark finns i specifikationer som passar de flesta bilarna. Även Dezent TD finns till många bilar i samma specifikation som standardfälgarna. Dezent TD finns i 3 olika varianter, en silver, en grafit och en svart. Vilket gör att du kan ge bilen ett personligt utseende. Dezent TB ger de flesta bilar ett nytt och exklusivt utseende.

Dezent tillverkar ett flertal olika billiga fälgar märkesspecifikt till just din bil. Bland dessa fälgar kan vi nämna Dezent TM som är fixborrad för Mini.  Dezent TB och Dezent TB dark är märkesspecifika för BMW varpå inga monteringstillbehör krävs för montering på bilen. För förare av Mercedes finns de billiga fälgarna Dezent TG och Dezent TG dark framtagna enbart för att ge deras Mercedes ett elegant utseende.

För förare av SUV'ar finns bland annat fälgarna Dezent TE och Dezent TE dark som är billiga och prisvärda fälgar som ger SUV'en ett modernt utseende.

Vill du vara säker på att hitta en billig fälg från Dezent som passar just din bil rekommenderar vi dig att använda vår smarta sökfunktion. Hos oss hittar du alltid billiga fälgar från Dezent!

Lättmetallfälgar från DEZENT

DEZENT RE
Från 860 kr/st
DEZENT RE dark
Från 968 kr/st
DEZENT TA dark
Från 1 353 kr/st
DEZENT TA silver
Från 1 248 kr/st
DEZENT TD
Från 865 kr/st
DEZENT TG
Från 1 332 kr/st
DEZENT TG dark
Från 1 519 kr/st
DEZENT TH
Från 1 549 kr/st
DEZENT TH dark
Från 1 675 kr/st
DEZENT TJ
Från 1 597 kr/st
DEZENT TJ dark
Från 1 670 kr/st
DEZENT TR black
Från 1 075 kr/st
DEZENT TR dark
Från 1 190 kr/st
DEZENT TR silver
Från 1 062 kr/st
DEZENT TX
Från 850 kr/st
DEZENT TX graphite
Från 1 135 kr/st
DEZENT TY
Från 949 kr/st
DEZENT TY graphite
Från 949 kr/st
DEZENT TZ
Från 1 004 kr/st
DEZENT TZ dark
Från 1 190 kr/st
DEZENT TZ graphite
Från 1 002 kr/st
DEZENT TZ-c
Från 1 146 kr/st
DEZENT TZ-c dark
Från 1 916 kr/st
DEZENT TZ-c graphite
Från 1 155 kr/st
DEZENT Van
Från 1 417 kr/st
DEZENT Van dark
Från 1 415 kr/st
Visa alla lättmetallfälgar från DEZENT