Köp billiga DEZENT fälgar redan idag

Hos Däck365 finns billiga aluminiumfälgar från DEZENT på nätet till rätt pris. Vi har bra priser, personlig service och snabba leveranser på aluminiumfälgar från DEZENT. Använd vår smarta sökfunktion för att hitta rätt DEZENT fälgar till din bil.

Dezents aluminiumfälgar tillverkas i Sauerland i Tyskland, där den tyska metallbearbetningsindustrin för biltillbehör har sitt hjärta. Det är här som de kvalitetskriterier och ingenjörsstandarder utvecklas som lättmetallfälgar med märkningen "Made in Germany" är kända för hela världen.

För inte så många år sedan ansågs lättmetallfälgar vara en lyx-artikel som bara hörde till high-end och lyxbilar. Dezents stora modelprogram med billiga fälgar har bidragit till att göra aluminiumfälgar populära på bilar i alla prisklasser och storlekar.

Storsäljaren Dezent RE finns till de flesta bilar, för de vanligaste bilarna har Dezent RE samma specifikation som bilens orginalfälgar. Dezent RE är en väldigt omtyckt och prisvärd fälg! För dig som söker en mörkare fälg är Dezent RE dark ett utmärkt val, Dezent RE dark finns i specifikationer som passar de flesta bilarna. Även Dezent TD finns till många bilar i samma specifikation som standardfälgarna. Dezent TD finns i 3 olika varianter, en silver, en grafit och en svart. Vilket gör att du kan ge bilen ett personligt utseende. Dezent TB ger de flesta bilar ett nytt och exklusivt utseende.

Dezent tillverkar ett flertal olika billiga fälgar märkesspecifikt till just din bil. Bland dessa fälgar kan vi nämna Dezent TM som är fixborrad för Mini.  Dezent TB och Dezent TB dark är märkesspecifika för BMW varpå inga monteringstillbehör krävs för montering på bilen. För förare av Mercedes finns de billiga fälgarna Dezent TG och Dezent TG dark framtagna enbart för att ge deras Mercedes ett elegant utseende.

För förare av SUV'ar finns bland annat fälgarna Dezent TE och Dezent TE dark som är billiga och prisvärda fälgar som ger SUV'en ett modernt utseende.

Vill du vara säker på att hitta en billig fälg från Dezent som passar just din bil rekommenderar vi dig att använda vår smarta sökfunktion. Hos oss hittar du alltid billiga fälgar från Dezent!

Lättmetallfälgar från DEZENT

DEZENT AO black
Från 2 850 kr/st
DEZENT AO dark
Från 3 095 kr/st
DEZENT RE
Från 1 060 kr/st
DEZENT RE dark
Från 1 075 kr/st
DEZENT TA dark
Från 1 795 kr/st
DEZENT TA silver
Från 1 574 kr/st
DEZENT TN black
Från 1 225 kr/st
DEZENT TN dark
Från 1 450 kr/st
DEZENT TN silver
Från 1 150 kr/st
DEZENT TO black
Från 1 795 kr/st
DEZENT TO dark
Från 2 049 kr/st
DEZENT TR black
Från 1 295 kr/st
DEZENT TR dark
Från 1 396 kr/st
DEZENT TR silver
Från 1 295 kr/st
DEZENT TU black
Från 1 165 kr/st
DEZENT TU silver
Från 1 150 kr/st
DEZENT TV black
Från 1 834 kr/st
DEZENT TV dark
Från 1 928 kr/st
DEZENT TV silver
Från 1 782 kr/st
DEZENT TY
Från 1 065 kr/st
DEZENT TY graphite
Från 1 065 kr/st
DEZENT TZ
Från 1 145 kr/st
DEZENT TZ dark
Från 1 525 kr/st
DEZENT TZ graphite
Från 1 150 kr/st
DEZENT TZ-c
Från 1 345 kr/st
DEZENT TZ-c dark
Från 1 895 kr/st
DEZENT TZ-c graphite
Från 1 335 kr/st
DEZENT Van
Från 1 669 kr/st
DEZENT Van dark
Från 1 758 kr/st
Visa alla lättmetallfälgar från DEZENT