Köp billiga ENZO fälgar redan idag

Hos Däck365 finns billiga fälgar från ENZO på nätet till rätt pris. Vi har bra priser, personlig service och snabba leveranser på aluminiumfälgar från ENZO. Dina nya fälgar från ENZO hittar du online hos oss på Däck365!

Enzo är ett varumärke som är en del av Alcar Holdind GmbH, Alcar är en internationell industri- och handelskoncern med fokus på stål- och aluminiumfälgar. Fälgarna från Enzo ses ofta som väldigt prisvärda och lockar design- och prismedvetna köpare. Hos oss hittar du ett stort sortiment av billiga fälgar från ENZO anpassade både sommarbruk och vinterbruk. Bland annat storsäljarna ENZO B och ENZO G.

Enzo G är i stora delar av sortimentet framtagna för att följa respektive biltillverkares orginaldata för fälgar till bilen. Fälgarna är i dessa fall alltid identiska i storlek med orginalfälgarna. Detta göra att Enzo G oftast passar direkt på bilen utan att några monteringstillbehör behöver användas.

Även en av storsäljarna bland de billigare fälgarna Enzo B finns i ett stort utbud av fälgar som passar direkt på bilen utan monteringstillbehör. Fälgarna är fixborrade och passar på bilen utan monteringsringar, vilket gör hjulbytet mellan sommardäck och vinterdäck enklare och smidigare.

Enzo BEE är en fälg som enbart finns med samma orginaldata som biltillverkarens orginalfälgar. Fälgen finns både till personbilar och till SUV'ar.

För dig som söker nya fälgar till ditt släp, din husvagn eller din hästtransport har Enzo två fälgar som är speciellt framtagna för detta ändamål. Enzo YLA Trailer och Enzo YLA blk Trailer är två billiga fälgar som passar på de flesta släp, hästtransporter och husvagnar.

Dina nya fälgar från ENZO hittar du billigt online hos oss på Däck365. Vi har snabba leveranser och personlig service på allt inom däck och fälgar. Använd vår smarta sökfunktion för att hitta billiga fälgar till just din bil.

Lättmetallfälgar från ENZO

ENZO YLA Trailer
Från 1 035 kr/st
Enzo YLA Trailer är fälgar speciellt framtagna för användning på släp, husvagnar, hästtransporter och trailers. ...
ENZO YLA Trailer black
Från 1 110 kr/st
Enzo YLA Trailer Black är fälgar speciellt framtagna för användning på släp, husvagnar, hästtransporter och trai...
ENZO YLA Trailer graphite
Från 1 035 kr/st
Enzo YLA Trailer graphite är fälgar speciellt framtagna för användning på släp, husvagnar, hästtransporter och t...
Visa alla lättmetallfälgar från ENZO