Sportiga och exklusiva fälgar från Nitro billigt online

Är du svag för sportig design och har svårt att fästa blicken på något annat på bilen än fälgarna? Då är Nitro rätt varumärke för dig och självfallet hittar du alla sorters fälgar från dem här på Däck365. Nitro tillverkar exklusiva och starka lättmetallfälgar för att göra din bils utseende ovärderligt.

Stort urval av läckra fälgar

På Däck365 levererar vi några av marknadens coolaste fälgar oberoende om du vill ha dem till din Volvo eller sätta fast dem på din sportiga Audi. Fälgarna från Nitro passar de flesta bilmärken och kommer i många storlekar och design utföranden. Tvärnita med stil eller ta den där kurvan med glans!

Vilka är Nitro?

Bara namnet på varumärket gör dig säkert nyfiken. Nitro har rötter i Skandinavien och den svenska skärgården där grundarna kommer ifrån, och har med det nordiska klimatet i åtanke tillverkat fälgar i det övre segmentet sedan 25 år tillbaka. 

Skandinavisk högteknologi i sitt esse

Deras förmåga att kunna framställa högteknologiska fälgar i lätt material med en påtaglig inneboende styrka, gör att vem som helst skulle välja Nitro framför vilket märke som helst – om man vill ha det där lilla extra.

Dimensioner och färger som passar din smak

Här på Däck365 kan du hitta ett brett spektrum av fälgar från Nitro i olika färger och dimensioner för att ge din bil en utmärkande karaktär.

Passa på att köpa fälgarna samtidigt som du byter däck på bilen, eller gör din bil vår fin lagom till sommarens cruisingar. Med Nitros fälgar kan den mest ordinära bilen sticka ut. Du köper enkelt dina fälgar online och får hem dem med snabb leverans.

Lättmetallfälgar från Nitro

Nitro Aero FF G.Blk
Från 2 479 kr/st
Nitro Aero FF G.Gun/Pol
Från 2 561 kr/st
Nitro Aero FF L.Gun
Från 2 479 kr/st
Nitro Demon
Från 1 950 kr/st
Nitro Demon H.Slv
Från 1 950 kr/st
Nitro Edge M.Blk
Från 2 260 kr/st
Nitro Hammer
Från 2 435 kr/st
Nitro Hammer HL
Från 2 560 kr/st
Nitro Magnum
Från 2 675 kr/st
Nitro Razor M.Gun
Från 1 150 kr/st
Nitro Sabre G.Blk
Från 1 875 kr/st
Nitro Sapphire FF
Från 2 335 kr/st
Nitro Spark G.Blk/Grey
Från 2 060 kr/st
Nitro Spark G.Blk/Red
Från 2 060 kr/st
Nitro Speed M.Gun
Från 2 150 kr/st
Nitro Throne FF
Från 2 960 kr/st
Nitro Turismo FF
Från 2 810 kr/st
Nitro Volcano
Från 2 640 kr/st
Nitro Volcano G.Gun
Från 2 625 kr/st
Visa alla lättmetallfälgar från Nitro