Köp billiga Nitro fälgar redan idag

Dark Edition utan extra kostnad vid köp av svarta fälgar från NitroÄr du svag för sportig design och har svårt att fästa blicken på något annat på bilen än fälgarna? Då är Nitro rätt varumärke för dig och självfallet hittar du alla sorters fälgar från dem här på Däck365. Nitro tillverkar exklusiva och starka lättmetallfälgar för att göra din bils utseende ovärderligt.

Stort urval av läckra fälgar

På Däck365 levererar vi några av marknadens coolaste fälgar oberoende om du vill ha dem till din Volvo eller sätta fast dem på din sportiga Audi. Fälgarna från Nitro passar de flesta bilmärken och kommer i många storlekar och design utföranden. Tvärnita med stil eller ta den där kurvan med glans!

Vilka är Nitro?

Bara namnet på varumärket gör dig säkert nyfiken. Nitro har rötter i Skandinavien och den svenska skärgården där grundarna kommer ifrån, och har med det nordiska klimatet i åtanke tillverkat fälgar i det övre segmentet sedan 25 år tillbaka. 

Skandinavisk högteknologi i sitt esse

Deras förmåga att kunna framställa högteknologiska fälgar i lätt material med en påtaglig inneboende styrka, gör att vem som helst skulle välja Nitro framför vilket märke som helst – om man vill ha det där lilla extra.

Dimensioner och färger som passar din smak

Här på Däck365 kan du hitta ett brett spektrum av fälgar från Nitro i olika färger och dimensioner för att ge din bil en utmärkande karaktär.

Passa på att köpa fälgarna samtidigt som du byter däck på bilen, eller gör din bil vår fin lagom till sommarens cruisingar. Med Nitros fälgar kan den mest ordinära bilen sticka ut. Du köper enkelt dina fälgar online och får hem dem med snabb leverans.

Lättmetallfälgar från Nitro

Nitro Aero FF D.Slv
Från 2 737 kr/st
Nitro Aero FF G.Blk
Från 2 602 kr/st
Nitro Aero FF G.Gun/Pol
Från 2 702 kr/st
Nitro Fury FF G.Grey
Från 3 658 kr/st
Nitro Hammer HL
Från 2 350 kr/st
Nitro Sapphire FF
Från 2 554 kr/st
Nitro Spark G.Blk/Red
Från 2 274 kr/st
Nitro Sting FF G.Blk
Från 2 862 kr/st
Nitro Sting FF Slv
Från 2 862 kr/st
Nitro Throne FF
Från 3 515 kr/st
Nitro Throne FF G.Blk
Från 3 500 kr/st
Nitro Turismo FF
Från 3 137 kr/st
Visa alla lättmetallfälgar från Nitro