Köp billiga vinterdäck och dubbdäck online

DÄCK365 har ett stort urval vinterdäck från några av marknadens ledande märken, såväl dubbdäck som dubbfria däck.

Du är självklart välkommen att kontakta oss för råd om vilken däcktyp som lämpar sig bäst för just din bil i vinterkörning!

Vill du ha hjälp med montering av dina vinterdäck har vi ett stort antal servicepartners som hjälper dig. Välj den som ligger bäst till för dig.

När du beställer kompletta hjul monterar och balanserar vi alltid dina dubbdäck eller dubbfriadäck på fälgen här hos oss innan leverans.

Våra märken inom dubbdäck och dubbfriadäck

Vi på DÄCK365 säljer bara noggrant utvalda vinterdäck från marknadens ledande märken. Vi har ett stor utbud av dubbdäck och dubbfriadäck. Oavsett om du behöver dubbdäck eller dubbfria friktionsdäck har vi ett komplett utbud med hänsyn till din bil, var du bor och vilket vinterväglag som är vanligast där du kör.

I vår webbutik hittar dubbdäck och/eller dubbfria friktionsdäck från följande tillverkare:

Vad skall jag välja?

Det finns en del att tänka på när det är dags att byta ut dina dubbdäck eller dubbfria vinterdäck. Din körstil och var du bor i landet spelar in i hur du skall välja. För körning på snö och is är dubbdäck absolut säkrast medans odubbade vinterdäck är att föredra om det är blött eller snömodd. I de norra delarna av landet är det vanligast att man kör på dubbdäck. Ju längre söder ut i landet man kommer desto vanligare blir de dubbfria vinterdäcken.

Det är inte tillåtet att samtidigt ha både dubbfria och dubbdäck på bilen. Samtliga däck på bilen måste vara antingen dubbfria eller dubbade vinterdäck. I vårt sortiment hittar du bland annat dubbdäck och dubbfria vinterdäck anpassade för vårt nordiska klimat. Vi säljer även europeiska dubbfria vinterdäck. Bland dubbdäcken finns bland annat mångfaldiga testvinnaren Nokian Hakkapeliitta 9, Michelin X-Ice North 4 samt Hankook Winter i*Pike RS.